A Csillagainkban a hiba készítőinek új filmjének, romantikus trailerje egyszerre mosolyogtat meg és töri össze a szívünket, miközben végre többet is megtudhatunk a fiatalok kalandjairól!

Itt a Minden, minden új előzetese! – Ennél tökéletesebbet ma már nem látsz!

A legújabb Love Story két főhőse a különleges betegségben szenvedő Maddy (Amandla Stenberg) - aki valójában hermetikusan el van zárva az otthonában, félve attól, hogy, ha ki merészkedik onnan, az az életébe kerülhet - és Olly (Nick Robinson), akik a modern technikának köszönhetően, valamint különböző transzparensek segítségével kommunikálnak, illetve ahogyan az az új előzetesből kiderült a zene segítségével közelednek egymáshoz.

Ha pedig már a zenénél tartunk, a tinédzserek kalandjait bemutató képsorok, aláfestő zenéjeként Zedd legújabb slágere a Stay hallható!

A Minden, minden című drámát Nicola Yoon regénye alapján, Stella Meghie rendezte és két olyan fiatal tehetséget láthatunk benne, mint amilyen Az éhezők viadala sztárja, Amandla Stenberg, valamint a Jurassic World című filmből már ismert, Nick Robinson. Egyébként pedig a film forgatókönyvét az Adaline varázslatos élete című alkotás forgatókönyvírójának, J. Mills Goodloe nevéhez fűződik.

Nézd meg te is, várhatóan a nyár egyik legnagyobb dobását, a Minden, minden című film új előzetesét!

A romantikus történet augusztusban a mozikban!

Forrás: hollywoodreporter.com
Képek: Instagram.com